Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Autojeřáby Kladno s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Autojeřáby Kladno s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


RSSRSS

Aktuality

05. 03. 2015

Výkup autojeřábů všech značek

Výkup autojeřábů všech značek (Tatra, Grove, Liebnerr, atd.) za hotové. Rychlé jednání.
09. 12. 2013

Toužíte po krásné zahradě? Pak to vezměte od základů!

Realizace zahrad, terénní úpravy....

Archiv aktualit

Věděli jste, že...

jsme otevřeli novou pobočku pro Prahu-západ a okolí? Díky tomu jsme rozšířili oblast své působnosti na

Praha 1 Praha 12
Praha 2 Praha 13
Praha 3 Praha 14
Praha 4 Praha 15
Praha 5 Praha 16
Praha 6 Praha 17
Praha 7 Praha 18
Praha 8 Praha 19
Praha 9 Praha 20
Praha 10 Praha 21
Praha 11 Praha 22
Beroun Rakovník

Nejen v Kladně, ale také v Praze přistavení autojeřábu ZDARMA.


602 22 55 29


© 2018, Autojeřáby Kladno s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing